Testíky z Olsenkama

Jak good znáš Olsenky??

19. července 2007 v 14:39 | lucibuskaaa
1.Kdy se Olsenky narodili??
a)13.6.1987
b)14.6.1985
c)13.6.1986
2.Kolik jim je toho dne??
a)19
b)21
c)20
3.Kolik mají CD Olsenky?
a)i s tím new 8.
b).i stím new 9.
c)i s tím new 10.
4.Čím sou dvojčata Olsenovi??(vyber nejvhodnější)
a)Nejbohtačí dvojčata světa..
b)Nejtupější dvojčata světa!!
c)Nejhezčí holky světa(
5.Mají rozvedený rodiče?
a)Nevím...
b)Ano
c)Ne
6. Jaký filmy jsou jejich?
a)Jedna minute v New Yorku,Sestry na Bahamách,Sestry v Akci...
b)Sestry v Londýně,Sestry na Bahamách,Jeden den v New Yorku...
c)bohužel nevím.. :D
7.Koukáš se aspon jednou deně na nákej blog o Olsenkách?
a)JO
b)NE
c)Se ti nebudu vyzpovídat ne?:D
8.Kolik byla Olsenkám v roce:- 2000...??
a)15.let
b)14.let
c)13.let
9.Co pění M-K Olsen??
a)Vlasy v jídle...
b)Když někdo jí banán a mlaská...
c)Její segra jí pení...:D
10. Co pění Ashley??
a)Vlasy v jídle...
b)Když někdo jí banán a mlaská...
c)Její ségra jí dost pění.. :D
Tak snad je znáte doobře...a tady si to mužete ověřit:-
VÝSLEDKY:- 1.c
2.b
3.c
4.a
5.b
6.b
7.Všechno(je to jenom na váás..:D)
8.b
9.b
10.a
Tak aspon víte neco new o Olsenkách..teda pokud jste to nevedeli.. :D

Kissed..sweet..!:D

13. července 2007 v 8:38 | lucibuska....
Tak tady se koukněte hlavně vy kluci jaké Olsenky mají polibky napište kluci jetsli byste si s nima taky chtěly dát i vy holky když jste teplý:-)
Mary-Kate ve filmu Sesstry v Římě
Jak se vám líbily?DOBRÝ NE?? :D

Kdo si??M-K nebo Ashley

13. července 2007 v 8:37 | lucibuska
1)jaké jídlo by sis vybrala?
A)špagety(jdi na otazku č.2)
B)sushi(jdi na otázku č.3)
2)jaky povolání by sis vybrala?
a)jízda na koni(jdi na otázku č.4)
b)tanečnice(jdi na otáku č.3)
c)režisérka(jdi na otázku č.3)
d)ředitelka(jdi na otázku č.3)
3)jsi starší nebo mladší?
a)starší(jdi na otázku č.6)
b)mladší(jdi na otáku č.5)
c)jedináček(jdi na otázku č.4)
4)co musí mít kluk aby se ti zalíbil?
a)na kráse nezaleží,musí být hodný a chytrý(jdi na otázku č.5)
b)inteligentní a hezký(jdi na otáku č.6)
5)máš aspon 5 filmů od Olsenek?
a)jasně(VÝBORNĚ VYŠLA TI ASHLEY)
b)bohužel ne(jdi na otázku č.6)
6)Nosíte se svou nej kamoškou stejné oblečení?
a)samozdřejmě(VYŠLA TI ASHLEY)
b)moc ne(VYBORNĚ VYŠLA TI MARY-KATE)
vyhodnocení:
VYŠLA TI ASHLEY:jsi jako Ashley sebevědomá!
Jako ona máš ráda společnost a lidi o kolo sebe!
Měj napaměti že nejsi na světě sama a lidé potřebují také tvou pomoc!
Jsi výmečná jako ona využij toho!!!
VYŠLA TI MARY-KATE:ty a M-K jste si podobný svou milostí k ostatním,
nikdy by si nezradila svou kamarádku a nenechala by si jí na holičkách!ale jako ona musíš myslet i na sebe potřebuješ silnou podporu!

Jak moc dobře znáš Olsenky??-02

13. července 2007 v 8:35 | lucibuska
1. Která z dvojčat Olsenových je starší?
a)Mary Kate
b)Ashley
2Kdy se Olsenky narodily:
a)13.8 1986
b) 13.6 1968
c) 13,6 1986 3.
Oblíbený film Mary Kate je:
a) Titanic
b)Armadegon
c) nemá oblíbený film
4.Jejich matka se jmenuje:
a)Jarnette
b)Stefanie
c) Susie
5.Sestry nenatočily film:
a) Sestry v Římě
b) Protivný sprostý holky
c)Výzva
6.Mary Kate sbírá:
a) svíčky
b)plyšáky
c) známky
7.Mezi oblíbenou barvu Ashley patří:
a) zelená
b) černá
c)modrá
8.Anorexií trpěla:
a)Ashley
b)Mary Kate
c)ani jedna
9.Dvojčata nesnáší:
a) květák
b)celer
c) ryby
10.Hnědé vlasy má momentálně:
a)Mary Kate
b)Ashley

VYHODNOCENÍ: 1]a 2]c 3]a 4]a 5]b 6]a 7]c 8]b 9]a 10]a

Jak je good znáš??:D

13. července 2007 v 8:34 | lucibuska
Tak tady je další testík....odpovědi hledejte na konci článku.....
1)-Kdy se Olsenky narodily?
a) 13.7.1986
b) 13.6.1986
c) 13.6.1987
2)-Čí jsou to rty?
a) MK
b) Ash
3)-Jak se jmenovala Ashley v seriálu So little Time?
a) Roxy
b) Cally
c) Chloe
4)-S jakou evropskou pobočkou Mc´Donalds podepsali MKAO smlouvu?
a) anglickou
b) německou
c) francouzskou
5)-Jak se jmenujou koníci MK?
a) CD a Star
b) Tape a Mike
c) Ok a Good
6)-Jak řeší MK problémy s akné?
a) Jde ke kosmeticče-okamžitě
b) Dá si na to okurky
c) Přes noc si na to dá pastu
Správné odpovědi:1)b,2)a,3)c,4)c,5a,6)c

Jak dobře znáš Olsenky??

12. července 2007 v 19:10 | lucibuskaaa
Zjisti si jak dobře olsenky znáš:
1) Kdy se Olsenky narodily?
a) v neděli 15.6. 1985
b) v sobotu 13.6.1986
c) v pátek 13.6. 1986
d) v pátek13.5. 1986
2) Jak se jmenova první seriál, který holky natočily ?
a) Jedeme k babičce
b) Plný dům
c) Dvě z jednoho těsta
d) Sestry na útěku
3)Kterou rukou Olsenky píší?
a) MK pravou, Ash levou
b)MK levou, Ash pravou
c)obě levou
d) obě pravou
4) Které ze sester přebrala v roce 2004 Paris Hilton kluka?
a) Mary-Kate
b) Ashley
c) Ashley, ale nepřebrala jí ho Paris Hilton, ale Pink
d) ani jedné
5) Kolik filmů Olsenky natočily?
a) 16
b) 15
c) 14
d) 13
6)Jak se jmenovaly ve filmu Jeden den v New Yorku?
a) Roxy a Jane
b) Melanie a Ema
c) Cloie a Raily
d) Raily a Roxy
7) Jaké je druhé jméno Ashley?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) druhé jméno nemá
8) Jaké je druhé jméno Mary-Kate?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) Druhé jméno nemá
9) Která z Olsenek je starší?
a) Ashley o 2 minuty
b) Mary-Kate o 2 minuty
c) Ashley o 5 minut
d) Mary-Kate o 5 minut
10) Kdo je na Obrázku?
a) Ashley
b) Mary-Kate
c) je to fotomontáž
VÝSLETKY:
1 c)
2 b)
3 b)
4 a)
5 c)
6 a)
7 b)
8 d)
9 a)
10 a)
 
 

Reklama