Jak moc dobře znáš Olsenky??-02

13. července 2007 v 8:35 | lucibuska |  Testíky z Olsenkama
1. Která z dvojčat Olsenových je starší?
a)Mary Kate
b)Ashley
2Kdy se Olsenky narodily:
a)13.8 1986
b) 13.6 1968
c) 13,6 1986 3.
Oblíbený film Mary Kate je:
a) Titanic
b)Armadegon
c) nemá oblíbený film
4.Jejich matka se jmenuje:
a)Jarnette
b)Stefanie
c) Susie
5.Sestry nenatočily film:
a) Sestry v Římě
b) Protivný sprostý holky
c)Výzva
6.Mary Kate sbírá:
a) svíčky
b)plyšáky
c) známky
7.Mezi oblíbenou barvu Ashley patří:
a) zelená
b) černá
c)modrá
8.Anorexií trpěla:
a)Ashley
b)Mary Kate
c)ani jedna
9.Dvojčata nesnáší:
a) květák
b)celer
c) ryby
10.Hnědé vlasy má momentálně:
a)Mary Kate
b)Ashley

VYHODNOCENÍ: 1]a 2]c 3]a 4]a 5]b 6]a 7]c 8]b 9]a 10]a
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 martik martik | 26. dubna 2008 v 15:28 | Reagovat

to vyhodnoceni mas spatne....prvni otazka ma byt B a ne A ashley je starsi....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama