Červenec 2007

Costume Party!

13. července 2007 v 10:58 | lucibuskaaa |  CD-Olsen

Costume Party


CDs-olsen...

13. července 2007 v 10:57 | lucibuskaa.. |  CD-Olsen
Brother for sale:
Balet party:
Birthday party:
Cool Yule
Steepover party:
I am the cute one
Great hits
Great hits II
Great hitsIII
HOLKY KŘTÍ CÉDÉČKO COOL YULE

Tak to je pár cdček:-)))


cd-olsen.. :D

13. července 2007 v 10:56 | lucibuskaaa |  CD-Olsen

cédéčka olsenek

  • Brother For Sale ( 1992)
  • I Am The Cute One ( 1993)
  • Sleepover Party( 1997)
  • Birthday Party (1998)
  • Ballet Party(1998)
  • Cool Yule (1999)
  • Greatest Hits (2000)
  • Gratest Hits II (2001)
  • Greatest Hits III ( 2002)

úža fotky....

13. července 2007 v 10:54 | lucibuskaaa.... |  Fotky Olsenek
hezký fotky ne...?, :D xD

Fotky Mary-Kate.. :D

13. července 2007 v 9:00 | lucibuskaaa |  Fotky Olsenek

Fotky...2

Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle

Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle

Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle

Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle

Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle

Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réellem-kaym-kayM-kay !!!M-kay ...**-**m-kay**-**
[image]Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
tro sublime!!!!!!!


Ashley Olsen..good..fotky.. :D

13. července 2007 v 8:59 | lucibuskasa |  Fotky Olsenek
15.12.2006 17:47 | Mišulka | Ashley:-)))
Cliquez pour voir l'image en taille réelle

3%7E26
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelleCliquez pour voir l'image en taille réelle

Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle
Cliquez pour voir l'image en taille réelle

Diskografie....

13. července 2007 v 8:56 | lucibuskaaa |  Něco o nich
Title: Greatest Hits II
Year: 2004

Title: Greatest Hits
Year: 2003

Title: Mary-Kate And Ashley's Cool Yule: A Christmas Party With Friends
Year: 2003

Title: You're Invited To Mary-Kate & Ashley's Birthday Party
Year: 2002

Title: Ballet Party
Year: 2002

Title: You're Invited To Mary-Kate & Ashley's Sleepover Party
Year: 2001

Title: Give Us A Mystery
Year: 2001

Title: Greatest Hits III
Year: 1994

Title: I Am The Cute One
Year: 2001

Title: Brother For Sale
Year: 1992

Kampaň Badgley Mischka!!:D

13. července 2007 v 8:55 | lucibuskaaa |  Fotky Olsenek

Kampaň Badgley Mischka

Holky nafotily pár fotek pro kampaň Badgley Mischka.Mě osobně se tady moooc líbily...:D:D:D:D

Fottky pro jejich parfém...

13. července 2007 v 8:54 | lucibuska |  Fotky Olsenek
Fotky pro jejich parfém!
Hoky fotily fotečky pro svůj parfém, vše se odehrálo v Londýně! Tady jsou jejich super fotky!

Grad Pics!!:D

13. července 2007 v 8:54 | lucibuska |  Fotky Olsenek
Grad pics

Interwiev...

13. července 2007 v 8:52 | lucibuskaa |  Fotky Olsenek
E! Success Story Special Interview

Fotky z akciček...

13. července 2007 v 8:52 | lucibuskaaa |  Fotky Olsenek

fotky z akcičky


Mix fotek..

13. července 2007 v 8:51 | lucibuskaa |  Fotky Olsenek
Ha..dobrý fotky..:D

Olsenk z celebritami..!!:D

13. července 2007 v 8:50 | lucibuska |  Fotky Olsenek
Mary-Kate a Ashley s Celebritami!!!
Image hosting by TinyPic
Amanda bynes
Image hosting by TinyPic
Benjamin mckenzie
Image hosting by TinyPic
John stamos
Image hosting by TinyPic
Selma hayek and penelope cruz
Image hosting by TinyPic
Nicole richie
Image hosting by TinyPic
Selma blair
Image hosting by TinyPic
Mandy moore
Image hosting by TinyPic
Charlies angels crew
Image hosting by TinyPic
Again penelope cruz and selma hayek
Image hosting by TinyPic
jennifer lopez
Image hosting by TinyPic
Lindsay Lohan & Kelly osbourne
Image hosting by TinyPic
Mandy moore and Ashley Olsen
Mary-kate a Ashley se zpěvačkou Britney Spears:
Mary-kate a Ashley se také mohly setkat se zpěvákem Aaronem Cartem(Backstreetboys):
Olsenky se také setkali se setrou Michaela Jacksona:
Mk a Ash s princeznou:
Holky se také mohli setkat s významnou herečkou:(hrála např.sestra v akci 1,2)
Mary-kate a Ashley s Rossie O'Donnel:
Olsenky s Jenifer Lopez:
Mary-Kate s Lidsan Lohan a Kelly Osbourne:
S Kate Hudson:
Olsenky a Simple Plan:
Olsenky a Jodie Sweetin:

Olsenky v Kanadě.. :D

13. července 2007 v 8:49 | lucibuskaaa |  Fotky Olsenek
[image] [image] [image]

[image] [image]

[image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image]



[image] [image]

[image] [image]





[image]

[image]

[image] [image] [image]

[image] [image]


[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

[image] [image] [image]



[image] [image] [image]
[image] [image] [image]

[image] [image] [image]

The Row Rules....

13. července 2007 v 8:44 | lucibuska... |  Fotky Olsenek

The Row Rules




School.. :D

13. července 2007 v 8:43 | lucibuska |  Fotky Olsenek
Ještě před tím, než se Mary-Kate a Ashley začaly učit číst a psát, vzala si je během natáčení seriálu "Full House" do parády studiová učitelka Adria Later. Ta měla za úkol, aby se maličké Olsenky v natáčecích studiích cítily jako doma a vštípila holkám základy, toho, jak se chovat před kamerami.

Když skončilo natáčení Full House MKA začaly navštěvovat soukromou střední školu Campbell Hall v Severním Hollywoodu (Los Angeles). (>>
fotky ze školní ročenky) V květnu 2004 M-K a Ash maturovaly na střední škole (>>fotky ze maturitního ceremoniálu) a následně úspěšně složily přijímací zkoušky na New Yorkskou Universitu (dále jen NYU).

V září 2004 Mary-Kate a Ashley Olsen na NYU nastoupily do prvního ročníku. Mary-Katiným hlavním předmětem je fotografie a v rámci studia také spolupracuje se známou fotografkou Annie Leibowitz. Ashley si jako hlavní předmět vybrala módní návrhářství (spolupracuje se Zacem Posenem) ale mezi její další předměty patří např. i psychologie. V prvním ročníku Olsenky navštěvovaly i kurz italštiny.
Obě dívky každý rok na NYU musí splnit požadovaných 32 kreditů, které mohou získat v rozličných seminářích (od seminářů zaměřených na humanitní vědy, sociální studia, tvůrčí psaní nebo matematiku).
Po prázdninách M-K a Ash nastupují na NYU do druhého ročníku.

Vánoce u Olsenenk...

13. července 2007 v 8:43 | lucibuskaaa |  Fotky Olsenek

Vánoce u Olsenek

Nejsou good i o Vánocích..,? :D

M-K a Ashley Olsen!!

13. července 2007 v 8:42 | lucibüskaaa..... |  Fotky Olsenek
Mary-Kate a Ashley v Paříži
Holky navšítivili svůj hotel v Pařížia tady je pár exkluzive fotek!!!

Jak měnili účesy!!

13. července 2007 v 8:40 | lucibuska |  Fotky Olsenek

Jak Mary-Kate a Ashley měnily účesy

Zdroj:- http://nejdvojcata-mk-ash.blog.cz/0704/jak-mary-kate-a-ashley-menily-ucesy